Vuokraa mökki omalla rannalla

Mökit

Kaikki mökit sijaitsevat erinomaisella paikalla, Inarijärven rannalla. Kaikissa mökeissä on oma yksityinen, vain kyseiselle mökille kuuluva ranta ja hyvät kulkuyhtydet. Mökit sijaitsevat saamelaisten ikivanhalla asuinpaikalla, jonne Nuoran Pekka perusti Nellimin kylän 1800-luvun lopulla. Hän haki metsähallitukselta luvan perustaa sinne ensimmäisen uudistilan, jonka nimeksi tuli inarinsaameksi Njellim.

Vuokraajien arviointi mökeistä:

”Kaikki oli täydellistä, porealtaasta revontuliin ja järven jäällä juoksevien huskyvaljakoiden katselemiseen. Löytyi kaikki tarvittavat välineet ruuanlaittoon ja mukavat sängyt, saunassa hyvät löylyt. Toinen mökki oli melko lähellä, mutta suoraa näköyhteyttä ei siitä ollut niin ei haitannut ollenkaan. ”

” Omistaja on erittäin mukava. Voit ostaa täältä erilaisia lumiaktiviteetteja, kuten huskyajelua, pilkkimistä jne. Mökin edessä on suuri järvinäkymä, joka on hyvä paikka katsella revontulia. Takassa voi polttaa puuta lämmitykseen. ”

Nellim Holiday Home 1

Tasokas huvila Inarijärven rannalla.

Lasitettu terassi, oma hiekkaranta ja laituri isollekin veneelle. Kaasugrilli, sähkösavustin, induktioliesi, takka, sähkösauna, 2 suihkua, pesukone, astianpesukone, ulkoporeamme, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, TV, CD-soitin, soutuvene, kota. Tie perille.

Huoneita: 3
Makuuhuoneita: 2
Pinta-ala: 72m²
Vuodepaikat: 5
Rakennettu: 2011

Varaa Nellim Holiday Home 1 Nettimökin kalenterilla

Voit tarkastella kalenterista vapaita aikoja. Klikkaa ”Tee varaus” nappia, niin pääset Nettimökin sivustolle tekemään varauksen. 

Nellim Holiday Home 2

Nellim Holiday Home 2

Mökki kaikilla mukavuuksilla Inarijärven rannalla.

Tulipaikka, jääkaappipakastin, soutuvene, sähkösauna, kamina, parvi.

Oma hiekkaranta.
Ei lemmikkejä.

Huoneita: 2
Makuuhuoneita: 1
Pinta-ala: 35m²
Vuodepaikat: 4
Rakennettu: 2016

Varaa Nellim Holiday Home 2 Nettimökin kalenterilla

Voit tarkastella kalenterista vapaita aikoja. Klikkaa ”Tee varaus” nappia, niin pääset Nettimökin sivustolle tekemään varauksen. 

yötön yö

Anninlahti

Nellimin keskustassa Inarijärven rannalla

2 mh, tupa, k, S, rantasauna.

Oma ranta.
Ei lemmikkejä.

Huoneita: 3
Makuuhuoneita: 2
Pinta-ala: 85m²
Vuodepaikat: 6
Rakennettu: 1957

Entisaikojen elämää huokuva, lämminhenkinen, kauniisti entisöity rintamamiestalo vuokrattavana lyhytaikaisesti, muutamista päivistä muutamaan viikkoon.

Rentouttava rantasauna, läpi talven avoimena pysyvä uimapaikka ja Inarijärven retkikohteet sekä kalastusmahdollisuudet odottavat sinua ja läheisiäsi viettämään ikimuistoista lapinlomaa. Tervetuloa kokemaan pohjoisen erilaisuus, harrastusmahdollisuudet ja luonnonrauha.

Vuokraajien arviointi Anninlahdesta:

”Päädyimme vähän sattumalta asumaan tähän mukavaan taloon, kun muut mökit olivat varattuja. Talo oli tavallisiin lomamökkeihin verrattuna hyvin kodikas ja mukavasti sisustettu. Talossa on erittäin hyvä varustelutaso ja retkipäivän jälkeen iltaisin oli mukava laittaa olohuoneen takkauuni palamaan. Talo on erittäin rauhallisella paikalla Inarinjärven rannalla, mutta silti helposti saavutettavissa. Ympäristöstä löytyy paljon retkikohteita ja mielenkiintoista historiaa. Voimme lämmöllä suositella tätä majoitusta omasta rauhasta pitäville matkailijoille, perheille tai vaikkapa Inarinjärvelle kalamatkaa suunnitteleville.” Anne ja Tuomo, matkalla ruska-aikana 2020.

Varaa Anninlahti Nettimökin kalenterilla

Voit tarkastella kalenterista vapaita aikoja. Klikkaa ”Tee varaus” nappia, niin pääset Nettimökin sivustolle tekemään varauksen. 

Lähde vaikka pilkille

Inarin raikkaista vesistä saat maittavan aterian. Samalla voit nauttia kaamoksen laskeutumisesta. Kenties revontulet esittävät vain harvan kuuleman rätinän. 

FI